Vojtěch Csefalvay - raw

Vojtěch Csefalvay - raw zpět

jméno a příjmení Vojtěch Csefalvay
znamení lev
koníčky

vytváření raw jídel, fitness, běh, předvádění oblečení na módních přehlídkách, natáčení reklam do televize, fotografování přírody, cestování

sny a cíle Dokázat své sny přeměnit ve skutečnost.
facebook

Life and Live Food

Jsem Vojta, zajímám se o zdravý životní styl od 17 let, a neustále doplňuji informace o stravě, mimo jiné nejím maso a mléčné výrobky, má strava se skládá skoro jen z raw stravy. Raw strava (raw vegan nebo vitarián) je pro neznalé konzumace nevařených potravin. Vitariáni konzumují pouze syrové, neboli živé nevařené potraviny, zahřáté nejvýše na teplotu 42 °C, jinak by se zničili životodárné enzymy a látky, které jim pomáhají v trávení. Vitariáni místo vaření máčejí a nakličují, suší a drtí, mixují a krouhají, marinují. Moje strava se skládá pouze z ovoce, zeleniny, oříšků a klíčků. Já vytvářím standardní recepty, na které jsme zvyklí při běžné stravě: pizza, sýry, lasagne, zmrzlina, chipsy,….

Jinak patřím mezi velmi ambiciózní osobu, která když si něco vezme do hlavy, tak se mu to podaří, nerad se vzdává. V současné době pracuji na tvorbě webu a psaní kuchařky.

Mám kolem sebe rád společnost, jindy asi jako každý z nás, rád zůstanu pouze sám se sebou a odpočinu si ode všeho v přírodě. Díky konzumaci raw jídel, skoro nevím co je být unavený, a i myšlení se mi změnilo natolik, že se už jen pouze soustředím na věci, které mě baví a které chci dělat. Budete se možná divit, ale ty věci přicházejí sami, stačí pouze chtít.

Budu se těšit na návštěvu na mých stránkách.

Fotogalerie
Recepty kuchaře
RAW hrášková polévka

RAW hrášková polévka

raw

Pro někoho je raw strava nuda nebo pro některé jídla příliš mdlá. Zkuste tedy tuto polévku, protože hrášek je sladký a čerstvý výborně chutná. v kombinaci s česnekem, bude určitě chutnat i odpůrcům syrové stravy. Je to takové zeleninové smoothie na talíři.

12.4.2022 Doba přípravy: 10 min více info
RAW sezamové tyčinky

RAW sezamové tyčinky

raw

Co znamená vlastně to RAW?? Jak občas zaslechnu to jsou ti fanatici, kteří nejedí nic tepelně upravované, konzumují pouze ovoce, zeleninu, oříšky a klíčky. Ubližují si. Ale co když to tak není?? Já tento způsob stravování s občasným snězením i neRAW považuji, za zcela přirozené stravování pro člověka. Čím déle jsem na raw, tím více jsem si jistější právě v tom co dělám. Uvědomuji si stále více, co chci v životě dělat a co je naopak ztráta času. Dřívější stresy, které byly na denním pořádku zmizely, dívám se na svět jinýma očima a klidněji.
12.4.2022 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Raw pizza

Raw pizza

raw

Zdravá pizza z lněných a slunečnicových semínek, která vás nabije energií i pohladí vaše chuťové raw pohárky.

5.3.2014 Doba přípravy: 20 min více info
Mrkvovo-celerové placky

Mrkvovo-celerové placky

raw

S lněnými a slunečnicovými semínky....

5.3.2014 Doba přípravy: 20 min více info
Smoothie pro začátečníky

Smoothie pro začátečníky

raw

Zelené smoothie je lepší neustále střídat mix salátů, protože každý salát má jiné minerály a aby se doplnily tak jak mají, je potřeba je střídat. Stejně jako u klasické stravy, jíst pouze stejné potraviny, pro naše tělo nebude příliš prospěšné a dodáme mu pouze jedny a ty samé živiny.

5.3.2014 Doba přípravy: 10 min více info
Banánové palačinky raw

Banánové palačinky raw

raw

Netradiční způsob přípravy palačinek....

5.3.2014 Doba přípravy: 45 min více info
Avokádová polévka

Avokádová polévka

raw

Velice jednoduchá na přípravu, stačí vše jen rozmixovat....

5.3.2014 Doba přípravy: 15 min více info
Mrkvový dezert

Mrkvový dezert

raw

Velice jednoduchý a rychlý dezert plný mrkve, jablek a datlí ovoněný skořicí.

5.3.2014 Doba přípravy: 15 min více info
Mini raw kokosový dortík

Mini raw kokosový dortík

raw

Připravte si jednoduchý raw dortík s čokoládovou pěnou a kokosovým krémem.

5.3.2014 Doba přípravy: 30 min více info
zpět na home stranu
Články
Proč nejíst rafinovaný cukr?

Proč nejíst rafinovaný cukr?

Cukr je pro organismus droga a lidé, kteří ho často konzumují, podlehnou. Pokud konzumujeme rafinovaný cukr v jakékoliv podobě (v potravinách, ve sladkostech, sladkých limonádách, k doslazování teplých nápojů, atd.) - kvasí v těle a vytváří kyselinu octovou, kyselinu uhličitou a alkohol. 

13.3.2014 více info
zpět na home stranu
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI