Bábovka řepánka zpět

Ingredience:
mandlová mouka150 gkukuřičná mouka/pohanková100 gvejce2 ks
kokosový olej (máslo)2 lžícetvaroh250 gmandlové mléko100 ml
kakao2 lžíceuvařená řepa200 gprotein (ořech)2 odměrky
sůl špetkačekankový sirup dle chutiŠmakoun švestka100 g
mandlová mouka 150 g, kukuřičná mouka/pohanková 100 g, vejce 2 ks, kokosový olej (máslo) 2 lžíce, tvaroh 250 g, mandlové mléko 100 ml, kakao 2 lžíce, uvařená řepa 200 g, protein (ořech) 2 odměrky, sůl špetka, čekankový sirup dle chuti, Šmakoun švestka 100 g

Příprava

Mám pro vás recept na sytou, vlhkou a hutnou bábovku. Věřím, že si na ni pochutnáte stejně jako my.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.

Všechny ingredience (kromě tvarohu) na korpus dáme do misky a zpracujeme hladké těsto mixérem.

Nalijeme do formy polovinu a lžící poklademe tvaroh a nalijeme zbytek.

Pečeme v troubě cca 50 minut.

TIP: Můžeme posypat proteinem.

2017-08-31 Dezerty

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI