Korpus: | |||||
mleté ořechy | 100 g | mandlové mléko | 100 ml | kakao | 2 lžíce |
protein (čokoláda) | 50 g | kokos | 150 g | pohanková mouka | 50 g |
rozpuštěná hořká čokoláda (bez laktózy) | 100 g | vejce | 2 ks | čekankový sirup | dle chuti |
tvaroh (bez laktózy) | 250 g | sůl | špetka | ||
Krém: | |||||
Šmakoun krém kokosový | 2 ks | tvaroh (bez laktózy) | 250 g | kokosový olej rozpuštěný | 2 lžíce |
Krém švestkový: | |||||
Šmakoun švestka | 200 g | tvaroh (bez laktózy) | 250 g | kokosový olej rozpuštěný | 2 lžíce |
Ozdoba: | |||||
kakaová hmota | dle potřeby | maliny | dle chuti | vlašské ořechy | dle chuti |
Mým milovaným klientům (těm, co se na ně dostalo) chutnalo. Tak sem s ním. Je to tip na korpus bez laktózy, krémy si pak každý může udělat dle chuti.
Předehřejeme si troubu na 180°C. Suroviny na korpus dáme do mísy a rozemeleme tyčovým mixérem. Dáme do formy a pečeme cca 45 minut.
Vyšleháme si oba krémy. Šmakouna v celku dám do sekáčku i s tvarohem a tukem.
Vychladlý korpus opatrně rozřízneme a potřeme krémem, ozdobíme hmotou a malinami.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI