Bezlepkový čokoládový fit dortík zpět

Korpus:
mleté ořechy100 gmandlové mléko100 mlkakao2 lžíce
protein (čokoláda)50 gkokos150 gpohanková mouka50 g
rozpuštěná hořká čokoláda (bez laktózy)100 gvejce2 ksčekankový sirup dle chuti
tvaroh (bez laktózy)250 gsůl špetka
Krém:
Šmakoun krém kokosový2 kstvaroh (bez laktózy)250 gkokosový olej rozpuštěný2 lžíce
Krém švestkový:
Šmakoun švestka200 gtvaroh (bez laktózy)250 gkokosový olej rozpuštěný2 lžíce
Ozdoba:
kakaová hmota dle potřebymaliny dle chutivlašské ořechy dle chuti
mleté ořechy 100 g, mandlové mléko 100 ml, kakao 2 lžíce, protein (čokoláda) 50 g, kokos 150 g, pohanková mouka 50 g, rozpuštěná hořká čokoláda (bez laktózy) 100 g, vejce 2 ks, čekankový sirup dle chuti, tvaroh (bez laktózy) 250 g, sůl špetka, Šmakoun krém kokosový 2 ks, tvaroh (bez laktózy) 250 g, kokosový olej rozpuštěný 2 lžíce, Šmakoun švestka 200 g, tvaroh (bez laktózy) 250 g, kokosový olej rozpuštěný 2 lžíce, kakaová hmota dle potřeby, maliny dle chuti, vlašské ořechy dle chuti

Příprava

Mým milovaným klientům (těm, co se na ně dostalo) chutnalo. Tak sem s ním. Je to tip na korpus bez laktózy, krémy si pak každý může udělat dle chuti.

Předehřejeme si troubu na 180°C. Suroviny na korpus dáme do mísy a rozemeleme tyčovým mixérem. Dáme do formy a pečeme cca 45 minut.

Vyšleháme si oba krémy. Šmakouna v celku dám do sekáčku i s tvarohem a tukem.

Vychladlý korpus opatrně rozřízneme a potřeme krémem, ozdobíme hmotou a malinami.

2017-04-20 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI