Ingredience: | |||||
bezlepková mouka hladká + na rozválení | 220 g | máslo | 125 g | měkký tvaroh | 250 g |
vanilkový cukr | 1 balíček | sůl | špetka | skořicový cukr | 1 balíček |
rozinky | 100 g | rozvařená nebo nastrouhaná jablka | 400 g | vajíčko | 1 ks |
Bezlepkový štrůdl je takový trošku kulinářský oříšek. Většina lidí peče doma štrůdl z kupovaného listového těsta. Bezlepkový polotovar listového těsta (polské značky) mě osobně odpuzuje, už jen svým obalem, protože v něm těsto vypadá jaksi orošeně nebo skoro „zapařeně“.
Mám oblíbené těsto na pizzu, kde se bezlepková mouka míchá s jogurtem (najdete zde na blogu), tak jsem si řekla, proč nezkusit těsto na štrůdl z tvarohu? Nechala jsem se opět inspirovat časopisem FOOD, který mi nesmí každý měsíc chybět.
Ingredience na cca 2 střední záviny.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI