Korpus: | |||||
tvaroh bez laktózy | 500 g | rostlinné mléko | 150 ml | protein (čokoláda) | 50 g |
borůvky | 100 g | sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti | pokrájené jahody | 150 g |
vejce | 3 ks | arašídové máslo 4Slim (kaumy.cz) | 1 velká lžíce | kakao | 4 lžíce |
kukuřičná mouka | 100 g | ||||
Krém: | |||||
Šmakoun krém kokosový | 1 ks | tvaroh bez laktózy | 200 g | sirup bez cukru | 2 lžíce |
borůvky | na ozdobu |
Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.
Suroviny na korpus dáme do mísy a vyšleháme.
Směs dáme do formy, vložíme do trouby a pečeme cca 45 minut.
Mezitím si vyšleháme krém.
Upečený a vychladlý korpus potřeme krémem a ozdobíme borůvkami.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI