Těsto: | |||||
hořká čokoláda | 120 g | máslo | 120 g | hnědý cukr | 120 g |
vejce | 2 ks | hladká mouka | 60 g | ||
Náplň: | |||||
frischkäse nebo tvaroh | 250 g | cukr | 60 g | vanilkový cukr | 1 balíček |
vejce | 1 ks |
Čokoládový moučník s frishkäse hotový za pár minut.
Troubu si zapneme na 180 stupňů.
Čokoládu s máslem rozpustíme za stálého míchání v hrnci. Přidáme hnědý cukr, vejce a ručním mixérem šleháme zhruba 5 min, dokud se cukr nerozpustí. Poté přišleháme mouku.
Frischkäse ušleháme s cukry a vejcem.
Do formy vyložené pečícím papírem nalijeme 2/3 čokoládového těsta, dáme náplň a rozetřeme. Dáme zbytek těsta a vidličkou uděláme mramorování. Dáme do rozehřáté trouby péct na 20 minut.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI