Cheesecake zpět

Ingredience:
máslové sušenky1 balenímáslo dle potřebycukr práškový dle chuti
vanilkový lusk1 ksšlehačka250 mlmascarpone dle potřeby
jahody dle potřeby
máslové sušenky 1 balení, máslo dle potřeby, cukr práškový dle chuti, vanilkový lusk 1 ks, šlehačka 250 ml, mascarpone dle potřeby, jahody dle potřeby

Příprava

Milujete cheesecake? Vyzkoušejte tento recept z pravého mascarpone. Cheesecake stačí ozdobit nějakým čerstvým ovocem.

Rozdrtíme si sušenky na drobnou drť  například válečkem na těsto. Na pánvičce necháme rozehřát máslo do tekutého stavu a přidáme sušenkovou drť. Směs rozmícháme, aby se ingredience krásně spojily. Vzniklé těsto vložíme do dortové formy a pěstí upěchujeme, abychom vytvořili spodní vrstvu cheesecaku. Formu poté vložíme do lednice na min. hodinu, aby těsto ztuhlo. Ze zbylých ingrediencí si rozmícháme krém, který po vychladnutí rozetřeme po ztvrdlém korpusu. Vzniklý dort dále chladíme v lednici nejlépe přes noc do druhého dne.

Servírujeme s čerstvými  jahodami nebo s jakýmkoliv ovocem.

Přesný poměr ingrediencí vám nemůžeme bohužel sdělit, neboť si chráníme svoji recepturu. Ale je to jednoduché – možná na to přijdete! 

2013-10-30 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI