Ingredience: | |||||
máslové sušenky | 1 balení | máslo | dle potřeby | cukr práškový | dle chuti |
vanilkový lusk | 1 ks | šlehačka | 250 ml | mascarpone | dle potřeby |
jahody | dle potřeby |
Milujete cheesecake? Vyzkoušejte tento recept z pravého mascarpone. Cheesecake stačí ozdobit nějakým čerstvým ovocem.
Rozdrtíme si sušenky na drobnou drť například válečkem na těsto. Na pánvičce necháme rozehřát máslo do tekutého stavu a přidáme sušenkovou drť. Směs rozmícháme, aby se ingredience krásně spojily. Vzniklé těsto vložíme do dortové formy a pěstí upěchujeme, abychom vytvořili spodní vrstvu cheesecaku. Formu poté vložíme do lednice na min. hodinu, aby těsto ztuhlo. Ze zbylých ingrediencí si rozmícháme krém, který po vychladnutí rozetřeme po ztvrdlém korpusu. Vzniklý dort dále chladíme v lednici nejlépe přes noc do druhého dne.
Servírujeme s čerstvými jahodami nebo s jakýmkoliv ovocem.
Přesný poměr ingrediencí vám nemůžeme bohužel sdělit, neboť si chráníme svoji recepturu. Ale je to jednoduché – možná na to přijdete!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI