Ingredience: | |||||
mandlová mouka | 250 g | máslo/ghí (rozpuštěné) | 100 g | xylitol | dle chuti |
vejce | 2 ks | banán | 1 ks | hruška | 1 ks |
rozinky | hrst | prášek do pečiva bez fosfátů | 1/2 balíčku | mletá skořice | 1 lžička |
mletý hřebíček | 1 lžička | nasekané ořechy | 100 g | chia semínka | hrst |
kořenová petržel | 200 g | rumová tresť (nemusí být) | dle chuti |
Jako že cože? Jo, je boží! Je důležité přijímat sacharidy, celkově pro zdraví, energii a vitalitu. Ne nadarmo jsou na zemi, je ale potřeba si zdroje sacharidů vybírat. Já jich mám normálně, když se hýbu kolem 200 g i více, teď je to však o něco méně.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Petržel si nastrouháme na jemno. Všechny uvedené ingredience smícháme dohromady. Vmícháme pokrájený banán a hrušku. Dle chuti můžete přidat i rumovou tresť. Připravené těsto nalijeme do formy (já mám silikonovou). Dáme do trouby a pečeme cca hodinu. Kontrolujeme špejlí. Dle chuti dozdobíme šlehačkou či mascarpone a oblíbeným ovocem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI