Těsto: | |||||
vejce | 4 ks | cukr krupice | 115 g | vanilkový lusk | 3 cm |
přírodní vanilkové aroma | 1 lžička | máslo | 30 g | hořká čokoláda na vaření | 60 g |
hladká mouka | 115 g | prášek do pečiva | 1/2 lžičky | holandské kakao | 4 lžíce |
Krém: | |||||
mascarpone | 250 g | smetana ke šlehání 31% | 200 ml | datlový sirup | cca 5 lžic |
Potom, co se mi konečně povedlo vyladit vanilkové těsto, říkala jsem si, že by bylo fajn ho přetransformovat na čokoládové. Vrhla jsem se tedy na to a níže Vám přináším recept na nadýchané čokoládové obláčky s krémem ochuceným datlovým sirupem, který je skvělou alternativou pro oslazení a navíc krému dodá jemný červeno-hnědý nádech.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI