Ingredience: | |||||
cizrna | 2 plechovky | oloupané jablko | 1 ks | holandské kakao | 40 g |
tekutina (mléko nebo voda) | 80 ml | odtučněný tvaroh ve vaničce | 250 g | Šmakoun lískooříškový krém | 1 a půl balení |
bílky vyšlehané do sněhu | 2 ks | skořice | 1 lžička | prášek do pečiva | 1/2 lžičky |
med nebo jiné sladidlo | dle chuti |
Máte chuť na něco čokoládového, ale nechcete mít výčitky? Tím pádem zkuste tuhle zdravou alternativu, kterou jsem pro vás vymyslela.
Cizrnu propláchneme a pokusíme se zbavit její "slupky". Cizrnu, nakrájené jablíčko a tekutinu dáme do mixéru a mixujeme dohladka. Dáme do misky a přidáme kakao, tvaroh, šmakouny, skořici, sladidlo, prášek do pečiva a nakonec vyšlehané bílky. Nalijeme do formy vyložené pečícím papírem a pečemev troubě cca 80 minut. Dozdobíme dle chuti a fantazie. Dobrou chuť!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI