Čokoládový koláč z cizrny zpět

Ingredience:
cizrna2 plechovkyoloupané jablko1 ksholandské kakao40 g
tekutina (mléko nebo voda)80 mlodtučněný tvaroh ve vaničce250 gŠmakoun lískooříškový krém1 a půl balení
bílky vyšlehané do sněhu2 ksskořice1 lžičkaprášek do pečiva1/2 lžičky
med nebo jiné sladidlo dle chuti
cizrna 2 plechovky, oloupané jablko 1 ks, holandské kakao 40 g, tekutina (mléko nebo voda) 80 ml, odtučněný tvaroh ve vaničce 250 g, Šmakoun lískooříškový krém 1 a půl balení, bílky vyšlehané do sněhu 2 ks, skořice 1 lžička, prášek do pečiva 1/2 lžičky, med nebo jiné sladidlo dle chuti

Příprava

Máte chuť na něco čokoládového, ale nechcete mít výčitky? Tím pádem zkuste tuhle zdravou alternativu, kterou jsem pro vás vymyslela.

Cizrnu propláchneme a pokusíme se zbavit její "slupky". Cizrnu, nakrájené jablíčko a tekutinu dáme do mixéru a mixujeme dohladka. Dáme do misky a přidáme kakao, tvaroh, šmakouny, skořici, sladidlo, prášek do pečiva a nakonec vyšlehané bílky. Nalijeme do formy vyložené pečícím papírem a pečemev troubě cca 80 minut. Dozdobíme dle chuti a fantazie. Dobrou chuť!

2016-05-23 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostoslava
Čas přípravyvíce jak 90 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI