Čokoládový raw dort zpět

Ingredience:
vypeckované datle200 gsmě oříšků (kešu, vlašské, mandle)200 gagávový sirup/med4 lžíce
nepražené raw kakao8 lžiczralé avokádo2 kskokosový olej dle potřeby
vypeckované datle 200 g, smě oříšků (kešu, vlašské, mandle) 200 g, agávový sirup/med 4 lžíce, nepražené raw kakao 8 lžic, zralé avokádo 2 ks, kokosový olej dle potřeby

Příprava

Tento recept jsem poprvé zahlédla u Kačí na blogu MyCookingDiary.cz, podle něj jsem ho také poprvé zkoušela. Nadchla mě totiž jeho chuť. Jedním slovem-mňamka. 

Nejdřív si rozmixováním oříšků, datlí, sirupu a 3 lžic raw kakaa připravíme korpus.

Do formy si dáme pečící papír a hotovou tužší směs na něj vyklopíme a rukou jemně rozprostřeme.

Připravený korpus dáme na půl hodiny do mrazáku.

Do mixéru si poté dáme vypeckované oloupané avokádo, 5 lžic raw kakaa, sirup a lžíci kokosového oleje. Hotovou směs nalijeme na připravený korpus, rozetřeme stěrkou a dáme na dvě hodiny do mrazáku. Po vyjmutí dortu z mrazáku ho ještě posypeme rozdrcenými oříšky a je to.

2016-04-25 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI