Dezert s čokoládou Margot a kysanou smetanou zpět

Ingredience:
polohrubá mouka1 a 1/4 hrnkumléko3/4 hrnkuvejce1 ks
cukr3/4 hrnkurozpuštěná máslová hera1/2 hrnkuprášek do pečiva1/2 balíčku
kakao2 lžícenastrouhaná čokoláda Margot + na posyp1 tyčinka (100g)kysaná smetana na potření moučníku400 g
polohrubá mouka 1 a 1/4 hrnku, mléko 3/4 hrnku, vejce 1 ks, cukr 3/4 hrnku, rozpuštěná máslová hera 1/2 hrnku, prášek do pečiva 1/2 balíčku, kakao 2 lžíce, nastrouhaná čokoláda Margot + na posyp 1 tyčinka (100g), kysaná smetana na potření moučníku 400 g

Příprava

Koupila jsem si novou formu na pečení, tak jsem ji hned musela vyzkoušet.

Všechny suroviny kromě kakaa a nastrouhané čokolády ušleháme dohromady. Těsto rozdělíme na dvě části a do jedné vmícháme kakao. Světlé těsto vlijeme do formy, pak na něj nalijeme tmavé těsto a vložíme do předem vyhřáté trouby. Pečeme na 180 stupňů. Hotový moučník necháme vychladnout, vyklopíme a namažeme kysanou smetanou a posypeme nastrouhanou čokoládou.

2017-09-14 Dezerty

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI