Domácí pribináček s kaki a kokosovým cukrem zpět

Ingredience:
tvaroh2 vaničkysmetana ke šlehání1 kelímekvanilkový lusk1/2 ks
vyzrálý banán1 kskaki1 kskokosový cukr dle chuti
tvaroh 2 vaničky, smetana ke šlehání 1 kelímek, vanilkový lusk 1/2 ks, vyzrálý banán 1 ks, kaki 1 ks, kokosový cukr dle chuti

Příprava

Pribináček je náš nejoblíbenější skleničkový dezert a to nejen proto, že má asi tisíc možných variací, ale hlavně proto, že je to prostě osvědčená dobrota.

Vyšleháme smetanu a opatrně do ní vmícháváme tvaroh. Banán rozmixujeme tyčovým mixérem a vmícháme do tvarohové směsi (používám jako sladidlo, místo cukru). Stejně tak vmícháme zrníčka z poloviny vanilkového lusku. Nakonec rozmixujeme kaki a navrstvíme do každé skleničky. Navrch zlehka posypeme kokosovým cukrem a dáme do lednice vychladit.

2016-01-13 Dezerty

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostdětská oslava
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI