Ingredience na drobenku: | |||||
polohrubá mouka | 350 g | kypřící prášek | 3/4 balení | holandské kakao | 3 lžíce |
Alsana máslo | 200 g | moučkový cukr | 90 g | tuk a mouka na vymazání formy | |
Na tofutvaroh: | |||||
tofu natural | 410-425 g | ovesné mléko | 210 ml | citronová šťáva | 2 lžíce |
moučkový cukr | 6 lžic | vanilkový cukr | 1 balení | vanilkový pudink | 3/4 lžíce |
Tentokrát se s vámi podělím o jeden z mých oblíbených moučníků. Je to vlastně úplně jednoduchá buchta na plech - drobenkový koláč s tofutvarohem. Ale zatraceně dobrá!
Tofu můžete zbavit přebytečné tekutiny tak, že ho zabalíte do papírové utěrky a na několik minut zatížíte. Pokud je potřeba, můžete postup opakovat několikrát. Koláč je na plech o velikosti asi 26×21 cm, asi 12 porcí.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI