Ingredience: | |||||
na jemno nastrouhaná dýně hokkaido | 3 hrnky | velké jablko, také jemně strouhané | 1 ks | kukuřičná mouka | 1 šálek |
pohanková mouka | 1 šálek | prášek do pečiva bez fosfátů | 2 lžičky | sojové mléko | 1 a půl hrnku |
perníkové koření | 2 lžičky | med/slad (pro vegany slad) | 3 lžíce | melasa | 1 lžíce |
olej | 1/2 hrnku | vlašské ořechy | hrst | rozinky | hrst |
semínka (dýňové, slunečnicové) | dle chuti | karobová poleva - návod v mých předchozích receptech | + |
Po delší odmlce kdy jsem byla v Chorvatsku s úžasnými lidmi a skupinou mimoňů- osob s mentálním postižením jsem se vrátila domů, kde na mě čekalo několik dýní. Již před odjezdem jsem vymyslela tento recept, který jsem poskládala z několik známých receptů. Výsledek je opravdu výborný, a i mě překvapil, že chutná tak dobře. Je velmi jemný a vláčný... a samozřejmě zdravý...
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI