Ingredience: | |||||
kešu ořechy pražené nesolené | 100 g | strouhaný kokos | 3 hrsti | strouhaný kokos | na obalení |
Ghítela | 2 lžíce | kokosový olej | 1 lžíce | pohankové vločky | 100 g |
med | 2 lžíce |
Já tu Ghítelu prostě miluju. Poslední dárek pro tatínka k Valentýnu. Pokud se tedy dárek dožije večera. No, tak asi nedožije. MŇAM.
Kešu ořechy si namočíme přes noc do vody. Rozmixuje, přidáme rovněž rozmixované pohankové vločky a spojíme s ostatními surovinami.
Ze vzniklé hmoty tvarujeme kuličky a obalíme ve strouhaném kokosu. Samozřejmě můžeme zvolit na obalení například: pistácie, čokoládu, lískové oříšky atd.
Pokud pospícháme a nemáte čas na máčení kešu, lze to udělat i bez, ale musíme kešu ořechy pořádně rozemlít a použít více kokosového oleje nebo přidat mandlové či kokosové mléko.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI