Ingredience na náplň: | |||||
větší jablko | 6 ks | skořice | 1 pol. lžíce | třtinový cukr | 1 pol. lžíce |
citronová šťáva | 1 malá lžička | máslo na potírání | 1 kousek | ||
Ingredience na těsto: | |||||
kokosová mouka | 150 g | špaldová mouka | 125 g | máslo | 125 g |
skyr | 1 malý kelímek | sůl | 1 špetka |
Dneska jsem měla chuť na štrůdl. Pokud nepečete z kokosové mouky, nastal ten pravý čas. Dezerty jsou jemné, chutné a krásně voní. Děti vám za takový štrůdl, utrhnou talíř i s rukou!
SKYR Skyr je tradiční islandský mléčný výrobek podobný tvarohu, který se však konzumuje jako jogurt. Skyr obsahuje v průměru 12 % proteinů, 3 % sacharidů, 0,5 % tuku a velké množství vápníku. Jeho konzistence se blíží jogurtu řeckého typu, avšak s méně výraznou, jemnější chutí.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI