Jablíčkový páj zpět

Korpus:
jáhly (Medové jablko od LeGracie)1/2 balenípohanková/kaštanová mouka4 lžícevejce2 ks
sladidlo3 lžícekokosový olej1 lžíce
Karamelový krém:
karamelový pudinkový prášek bez lepku1 ksmandlové mléko500 mlsladidlo1 lžíce
Zdobení:
jablka3 ksskořice dle chuti
jáhly (Medové jablko od LeGracie) 1/2 balení, pohanková/kaštanová mouka 4 lžíce, vejce 2 ks, sladidlo 3 lžíce, kokosový olej 1 lžíce, karamelový pudinkový prášek bez lepku 1 ks, mandlové mléko 500 ml, sladidlo 1 lžíce, jablka 3 ks, skořice dle chuti

Příprava

Co dobrého upéct k odpolední kávičce nebo čaji? Zkuste tento jablíčkový koláč se skořicí, který je navíc bez lepku a laktózy.

Jáhly připravíme dle návodu (máme poloviční dávku).

Pudink připravíme také dle návodu.

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem. Do vychladlého jáhlota zamícháme mouku a vejce a natlačíme do formy. Pečeme cca 15 minut.

Jablíčka pokrájím. Vytáhneme korpus a nalijeme na něj pudink. Nahoru naskládáme jablíčka a pečeme cca 30 minut. Nakonec posypeme skořicí a můžeme podávat.

2017-02-06 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI