Jáhlovo-quinoový pohár s mangem, hroznem, mandarinkovou šťávou a kiwi zpět

Ingredience:
jáhly Adveni20 gquinoa Adveni20 gmango Kelt1/2 ks
kiwi1 kshroznové víno80 gmandarinková šťva dle chuti
kokosové mléko dle potřebyvoda dle potřeby
jáhly Adveni 20 g, quinoa Adveni 20 g, mango Kelt 1/2 ks, kiwi 1 ks, hroznové víno 80 g, mandarinková šťva dle chuti, kokosové mléko dle potřeby, voda dle potřeby

Příprava

Když už jsem měla načaté mango, nemohla jsem jej nechat ladem a udělala jsem druhou variaci dezertu. Jáhly máme v dezertech moc rádi a řekla jsem si, že by nemusela být vůbec špatná dvojkombinace jáhel a quinoy. Protože nerada dezerty přislazuji, využila jsem přirozené sladkosti kombinací ovoce. Vyzkoušejte tuto vitamínovou bombu i vy.

Jáhly propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou, dáme vařit společně s propláchnutou quinoou na 15-20 minut, přiklopíme a necháme vsáknout přebytečnou vodu. Mango oloupeme, rozmixujeme společně s hroznovým vínem a šťávou z mandarinky. Odklopíme uvařené jáhly s quinoou, přidáme kokosové mléko asi tak 100 ml podle toho jakou konzistenci chceme, lehce promixujeme, dáme na dno sklenice, přidáme směs manga s ovocem, ozdobíme pokrájeným kiwi.
Firmu Adveni jsem si moc zamilovala, mají nepřebernou škálu bezlepkových produktů.

2016-02-16 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI