Jáhlový dezert s ananasem, hruškou a kokosem zpět

Ingredience:
jáhly30 gstrouhaný kokos3 lžičkyhruška1 ks
ananas50 gskořice na špičku lžičkyananas a kokos na ozdobení
jáhly 30 g, strouhaný kokos 3 lžičky, hruška 1 ks, ananas 50 g, skořice na špičku lžičky, ananas a kokos na ozdobení

Příprava

Vyrazili jsme na víkendový nákup a jak jinak než k našemu strejdovi, který akorát přivezl čerstvý závoz zeleniny a ovoce z Makra.
Nádherný ananas a hrušky, které barvičkami jen hrály. No prostě jsem nemohla odolat a hned jsem přemýšlela, co by se dalo udělat za dobrůtku.
No a je tu dezertík.

Jáhly propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou. Dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody společně se skořicí a kokosem na 15-20min. Přiklopíme, necháme vsáknout přebytečnou vodu.
Nastrouháme si hrušku, rozkrájíme a očistíme ananas, rozmixujeme společně s jáhličkami. 
Naplníme do sklenic a ozdobíme ananasem, posypeme kokosem.

2016-02-03 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI