Jáhlový dezert s Ghítelou a kokosem zpět

Ingredience:
Ghítela2 lžícejáhly50 gmandlové mléko Provamel100 ml
kokos hrst
Ghítela 2 lžíce, jáhly 50 g, mandlové mléko Provamel 100 ml, kokos hrst

Příprava

No myslím, že naše peněženka opět trošku zchudne. Nejen, že jsme si vypěstovali závislost na Českém Ghíčku, ale vypadá to na těžkou závislost na Ghítele. Je dražší než běžné dostupné produkty na trhu, ale stojí za to. Ghítelu lze konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů…Ghítela je skvělý zdroj energie pro vaši duševní činnost, pro sportovce před tréninkem, dětem jako alternativa cukrovinek s cukrem a nevhodnými tuky. Trvanlivost je 3 měsíce od data výroby. Všechny suroviny jsou v bio kvalitě.

Jáhly propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou. Dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody na15-20min. Přiklopíme, necháme vsáknout přebytečnou vodu. Přidáme mandlové mléko a hrst strouhaného kokosu a rozmixujeme. Naplníme pohár do poloviny, přidáme lžíci Ghítely a zase světlou směs jáhel a kokosu. Na vrch dáme opět lžíci Ghítely. Kdo by měl potřebu, může přisladit ještě medem, já už nesladila.

2016-02-11 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI