Jáhlový dezert s hruškou a ledovými borůvkami zpět

Ingredience:
jáhly60 ghruška1 ksmražené lesní borůvky3 hrsti
voda dle potřeby
jáhly 60 g, hruška 1 ks, mražené lesní borůvky 3 hrsti, voda dle potřeby

Příprava

Svačinka, snídaně, příjemné ochlazení v horkých dnech, nebo když vás honí mlsná, to vše může být tento dezert.

Jáhly propláchneme, dvakrát spaříme horkou vodou, aby se zbavily hořkosti a vaříme s dvojnásobným množstvím vody 15-20 minut, odstavíme, přiklopíme. Najemno nastrouháme hrušku, kterou přidáme do uvařených jáhliček, rozmixujeme tyčovým mixérem, naplníme do pohárů a ozdobíme borůvkami.

Menším dětem celou směs rozmixujeme.

2016-03-07 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI