Ingredience: | |||||
vařené jáhly | 220 g | přírodní Šmakoun | 50 g | vyšlehaná rýžová smetana Soyatoo | 6 - 8 lžic |
banány | 2 ks | brusinky | na ozdobení |
Vždy když načnu smetanu, snažím se jí naplno zužitkovat. Dnes jsem jí z části použila do omáčky a část rovněž k přípravě dezertu. V lednici jsem narazila na balení šmakouna, který se mi do kombinace zamlouval a výživově dezert obohatil. Dnes tedy na šmakoun vlně s banány a rýžovou smetanou.
Smetanu Soyatoo dáme do šlehací nádoby a necháme 2 minuty šlehat. Mezitím si na kousky rozkrájíme šmakouna, banán, uvařené jáhly a vyšleháme do hladka tyčovým mixérem, nakonec přidáme k ušlehané smetaně a krátce opět vyšleháme. Naplníme do pohárů a zdobíme brusinkami.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI