Ingredience: | |||||
jáhly | 50 g | vanilka | na špičku nože | třešně | 2 hrsti |
černý rybíz | 1 hrst | jahody | na ozdobení |
Dnes jsem dlouho přemýšlela s čím spojit jáhly s vanilkou a po otevření mrazáku bylo jasno. Kdopak to na mě vykoukl z mrazáku? Černý rybíz, který jsem si nasyslila pro strýčka příhodu. Vedle rybízu se na mě smály třešně, no tak této kombinaci se nedalo odolat.
Jáhly propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou. Dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody společně s vanilkou 15-20min. Přiklopíme, necháme vsáknout přebytečnou vodu. Přidáme třešně a černý rybíz. Zamícháme, naplníme do pohárů a ozdobíme jahodami.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI