Jahůdkové mlsání jako z cukrárny zpět

Korpus:
kokosová mouka200 gkukuřičná mouka100 gvejce2 ks
tvaroh250 gkokosové mléko100 mlšťáva z pomeranče2 lžíce
protein (jahoda s vanilkou)2 odměrkyčekankový sirup dle chuti
Krém:
pomerančový krém Šmakoun1 baleníplnotučný tvaroh2 ksčekankový sirup dle chuti
jahody200 g
kokosová mouka 200 g, kukuřičná mouka 100 g, vejce 2 ks, tvaroh 250 g, kokosové mléko 100 ml, šťáva z pomeranče 2 lžíce, protein (jahoda s vanilkou) 2 odměrky, čekankový sirup dle chuti, pomerančový krém Šmakoun 1 balení, plnotučný tvaroh 2 ks, čekankový sirup dle chuti, jahody 200 g

Příprava

Pokud máte chuť na něco sladkého, zkuste tento dortík s tvarohem a jahodami, který je navíc plný proteinu.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.

Všechny ingredience na korpus dáme do robota a zpracujeme hladké těsto.

Nalijeme do formy vyložené pečícím papírem.

Pečeme cca 40 minut.

Mezitím si můžeme vyšlehat krém. 

Vychladlý korpus rozřízneme a natřeme krémem. 

Poklademe jahodami, přiklopíme a ještě potřeme krémem.

2017-04-10 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI