Jogurtová bublanina zpět

Ingredience:
špaldová mouka typ 630 Lidl1 hrnekpolohrubá mouka1 hrnekcukr moučka1/2 hrnku
Bílý jogurt2 kelímkyvejce2 ksolej1/4 hrnku
mléko1/4 hrnkukypřící prášek do pečiva1 balíčekjahody1 hrnek
špaldová mouka typ 630 Lidl 1 hrnek, polohrubá mouka 1 hrnek, cukr moučka 1/2 hrnku, Bílý jogurt 2 kelímky, vejce 2 ks, olej 1/4 hrnku, mléko 1/4 hrnku, kypřící prášek do pečiva 1 balíček, jahody 1 hrnek

Příprava

Dnes u nás vařil malý úžasný dvouletý šéfkuchař. Proto jsme zvolili tuhle rychlou a jednoduchou bublaninu. Se šlehačem si poradí už jako velký mistr a jahůdek sice více snědl, než nakonec zůstalo na těstě, ale nakonec nějaké zbyli i na bublanině. A pekl speciálně pro tatínka, který je teď jeho favorit, co se členů naší rodiny týče.

Cukr, jogurt, vejce, mléko a olej promícháme. Přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem do pečiva a umícháme těsto. To vlijeme na olejem vymazaný a moukou vysypaný menší plech nebo pekáček. Na povrch poklademe nakrájené jahody. Pečeme v troubě při 180 stupních zhruba 25 minut.

2016-06-24 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI