Kaštanová buchta a borůvky zpět

Ingredience:
kaštanové pyré bez cukru250 gmed100 gbílky2 ks
mražené borůvky (jiné ovoce) dle potřeby
kaštanové pyré bez cukru 250 g, med 100 g, bílky 2 ks, mražené borůvky (jiné ovoce) dle potřeby

Příprava

První recept letos, který mě moc potěšil. Je jednoduchý a rychlý, hlavní roli hrají přirozené suroviny.

Originál jsem četla na FB, bohužel jsem ho již nenašla, tak jsem si poměry vymyslela. Dopadlo to výborně. Perfektní základní recept, určitě se ještě objeví i v jiné formě.

Bílky vyšleháme a přidáme med, do této medové pěny zamícháme kaštanové pyré. Těsto pečeme ve formě s pečícím papírem vymazaným máslem. Délka pečení je zhruba jako u piškotového těsta, kontrolujeme vpichem špejlí.

2013-11-29 Dezerty

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídladezerty
Receptspeciální diety
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI