Kešu kakaový mls zpět

Ingredience:
kešu - pražené, nesolené100 gmandlové mléko Provamel80 mlmandlové mléko na zalití kešu
kakao bio Lifefood2 lžičkydatlový sirup dle chutimaliny na ozdobení
kešu - pražené, nesolené 100 g, mandlové mléko Provamel 80 ml, mandlové mléko na zalití kešu, kakao bio Lifefood 2 lžičky, datlový sirup dle chuti, maliny na ozdobení

Příprava

Tak tento dezert se mi teda fakt povedl. Už delší dobu jsem přemýšlela jak nahradit tvaroh a smetanu a udělat něco, co by se aspoň trošku přiblížilo termixu. No a povedlo se. Je boží a mňam. Měla jsem, co dělat abych ho malému nesnědla, ale misku jsem vyčistila do sucha.

Kešu ořechy zalijeme mandlovým mlékem a necháme přes noc v lednici. Já zakrývám alobalem. 
Namočené kešu ořechy rozmixujeme, přidáme mandlové mléko. Já dala 80ml, záleží, jak chceme dezert hustý, přidávejte opatrně, ať není dezert řídký. Mam vyzkoušený tento poměr s mandlovým mlékem Porvamel. Přidáme kakako a osladíme dle chuti datlovým sirupem, rozmixujeme. Naplníme do pohárů a ozdobíme malinami.

2016-02-03 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyostatní
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI