Ingredience: | |||||
máslo | 100 g | cukr krystal | 250 g | velké vejce | 2 ks |
hladká mouka | 150 g | kakao | 3 lžíce | vanilkový cukr | 1 lžička |
cukr moučka | na posypání | šlehačka | k podávání |
Uprostřed je nedopečený a připomíná brownies a na okrajích křupavý. Slovo „kladd“ znamená mazlavý a patlavý, tak si dejte pozor, ať dort nepřepečete, ztratil by svoje kouzlo. Také použijte kvalitní kakao holandského typu, aby byl dort co nejtmavější a co nejčokoládovější. Kdyby to bylo jen na mě, nejím celé dny nic jiného a vždycky, když kladdkaku někam přinesu, slehne se po ní zem.
Nechte vychladnout a pak posypte práškovým cukrem. Servírujte s vyšlehanou šlehačkou nebo kopečkem vanilkové zmrzliny.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI