Ingredience: | |||||
nálev z plechovkové cizrny (nebo 2 bílky pro vaječnou verzi) | 100 g | strouhaný kokos | 250 g | moučkový cukr | 200 g |
rum nebo vanilková esence | dle chuti |
V lednici mi zbyl nálev z cizrny. Nikdy ho nevylévám, protože vím, že funguje jako náhražka za vejce. Ve shonu vánočního pečení jsem si vzpomněla na svůj oblíbený recept na kokosky, a tak jsem si řekla, že ho předělám pro ty, kteří třeba vejce z nějakého důvodu nesmějí. Tak tady ho máte.
Přečtěte soupis ingrediencí a dávejte dobrý pozor: Všechno smíchejte, patlejte hromádky a pečte je na 180°C dozlatova. Uf, bylo to těžké si zapamatovat, že?
Počet kusů jsem si samozřejmě zapomněla poznačit a než jsem se dostala k sepsání receptu, nějak jich záhadně ubylo. Takže jen můj odhad: řádově 30 kousků.
Dětská specifika:
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI