Litá hrnková perníková bublanina s jahodami zpět

Ingredience:
polohrubá mouka1 hrnekhladká mouka1 hrnekovocný jogrt1 hrnek
třtinový cukr nebo prášková stévie1/2 hrnkuolej1/2 hrnkuprášek do perníku1 balíček
vanilkový cukr1 balíčekskořicový cukr1 balíčekvejce2 ks
jahody dle potřeby
polohrubá mouka 1 hrnek, hladká mouka 1 hrnek, ovocný jogrt 1 hrnek, třtinový cukr nebo prášková stévie 1/2 hrnku, olej 1/2 hrnku, prášek do perníku 1 balíček, vanilkový cukr 1 balíček, skořicový cukr 1 balíček, vejce 2 ks, jahody dle potřeby

Příprava

Tato bublanina je jednoduchá, rychlá a není finančně náročná. Je s lehkou chutí perníku a opravdu výborná.

Obě mouky smícháme s práškem do perníku. Přidáme všechny ostatní suroviny mimo ovoce a vše smícháme. Vzniklou směs nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Omyté a pokrájené ovoce poklademe na těsto a posypeme skořicovým cukrem. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 25- 30 minut. 

2016-06-20 Dezerty

Poznámka

Z uvedených surovin jsem připravila bublaninu na velký plech.

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI