Malinoví elegáni zpět

Ingredience:
loupané mandle150 gčekankový sirup3 lžícekokos50 g
kokosový olej (máslo/ghí)50 gtvaroh bez laktózy150 gsladidlo dle chuti
mražené lesní ovoce200 gčekankový sirup4 lžíceagar či želatina3 lžíce
loupané mandle 150 g, čekankový sirup 3 lžíce, kokos 50 g, kokosový olej (máslo/ghí) 50 g, tvaroh bez laktózy 150 g, sladidlo dle chuti, mražené lesní ovoce 200 g, čekankový sirup 4 lžíce, agar či želatina 3 lžíce

Příprava

Dnešní snídaně bez lepku a laktózy, která nejen že krásně vypadá, ale také skvěle chutná.

Necháme povolit kokosový olej. Mandle nasekáme na střední hrubost a promícháme s tukem, kokosem a sirupem. Směs natlačíme do formiček (nejlépe silikonových na muffiny). Dáme do chladu.

Na plotýnku dáme hrnek s troškou vody, ovocem, sirupem. Když se vše vaří, vmícháme želatinu do rozpuštění. Odstavíme z plotýnky.

Tvaroh vyšleháme se sladidlem a lžičkou dáme na korpus. Nalijeme ovoce a necháme nejlépe do druhého dne zatuhnout.

2017-02-28 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI