Ingredience: | |||||
mandarinka | 1 ks | hořká čokoláda | 1/2 tabulky | hrubá mořská sůl | špetka |
Tak trošku jsem přemýšlela, jak tento recept "natáhnout", ale asi není vlastně co. Koukněte na seznam ingrediencí (smích). Zase tu máme netradiční kombinaci sladko-hořko-slanné chutě, která mě rozhodně přijde nejen zajímavá, ale mně osobně strašně chutná.
Nalámanou čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni. Do rozpuštěné čokolády pak namáčíme mandarinky. Můžete je namočit celé nebo jen do poloviny. Namočené je pak položíme na pečící papír a čokoládu na nich necháme chvilku vychladnout. Těsně před zatuhnutím čokoládu posypeme mořskou solí a počkáme, až nám ztuhne úplně.
Doporučuji podávat vychlazené.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI