Těsto: | |||||
mletá skořice | špetka | mandlová mouka nebo jemně mleté mandle | 150 g | rostlinný tuk | 110 g |
hladká mouka | 150 g | žloutek | 1 ks | cukr moučka | 50 g |
mandlová tresť | dle chuti | prášek do pečiva | 1/4 balíčku | ||
Krém: | |||||
máslo | 250 g | cukr | 7 lžic | holandské kakao CARLA | 2 lžíce |
mandlová moučka nebo jemně mleté mandle | 4 lžíce |
Dnes vám přináším velmi jemné a křehké mandlové cukrovíčko. Pro nás dospělé s perličkami a pro děti s podkovami a čuníkama.
Z uvedených surovin si připravíme těsto, ze kterého vykrajujeme požadované tvary. Dáme péct do trouby do zlatova.
Upečené kostičky potíráme slepujeme krémem.
Potíráme čokoládou na vaření rozpuštěnou ve vodní lázni s trochou tuku. Používám čokoládu na vaření 44% od české čokoládovny CARLA Chocolate.
Na ozdobu použijeme kupované cukrářské zdobení, kuličky, nebo perleťový máček. Cukrové stříkané ozdoby používám od českého výrobce Cukrářské zdobení Richard Fagoš.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI