Ingredience na korpus: | |||||
mandlová mouka | 75 g | kokosová mouka | 25 g | máslo | 100 g |
Náplň: | |||||
mascarpone | 500 g | domácí lučina | 100 g | vejce | 2 ks |
citronová šťáva | 1 malá lžička | ||||
Rozvar: | |||||
velké oloupané mango | 1 ks | celá skořice | 1 ks | voda | 1 dcl |
Máte rádi smetanovo - ovocné cheesecaky? Jeden z mých dalších je s mascarpone a mangovým rozvarem. Mango je tropické ovoce, známé zdrojem vitaminů A, C, beta karotenu, draslíku a vlákniny. Obsahuje také málo tuku a sodíku, proto jsem ho zařadila právě do této dobroty, aby jsem v ní vyrovnala podíl tuku, který se již nachází ve smetanovém krému. Základ korpusu jsem vymyslela jako zdravější verzi z kokosové a mandlové mouky.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI