Ingredience: | |||||
jáhly | 200 g | jablečný mošt | 600 ml | rozinky | 50 g |
kvalitní kakao | 2 lžíce | sůl | špetka | rybíz | 500 g |
vlašské ořechy | 70 g | voda | 500 ml | kvalitní vanilkový pudink | 1 balení |
javorový sirup nebo jiné sladidlo | 3 lžíce |
Pokud se Vám při konzumaci samotného červeného rybízu křiví úsměv stejně jako mně, můžete ho proměnit do jednoduchého, i když prý sytého, nepečeného dezertu. A v létě se nějaká ta sváča z lednice vždycky hodí.
Na přípravu pudinku jsem použila rozmixované odmočené vlašské ořechy. Je na Vás, zda "mléko" zcedíte či nikoliv, ale není to třeba. Nám třeba takový ořechový pudink s jemnými kousky chutná mnohem více než dokonale hladký. Můžete samozřejmě nahradit jakýmkoliv jiným rostlinným mlékem, ale ty ořechy tomu opravdu dají šmrnc.
Postup:
kvalitní pudink - vanilkový extrakt + 3 lžíce kukuřičného čkrobu
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI