Nepečený žmolenkový fit koláč s hruškami zpět

Ingredience:
zlatá lněná semínka100 gčekankový sirup5 lžicmandle100 g
kokosový olej1 lžícelněná semínka100 gořechový protein (nemusí být)1 odměrka
kokos50 gzralé hrušky2 ksjablko1 ks
čekankový sirup dle chutiprotein1 odměrkaskořice dle chuti
zlatá lněná semínka 100 g, čekankový sirup 5 lžic, mandle 100 g, kokosový olej 1 lžíce, lněná semínka 100 g, ořechový protein (nemusí být) 1 odměrka, kokos 50 g, zralé hrušky 2 ks, jablko 1 ks, čekankový sirup dle chuti, protein 1 odměrka, skořice dle chuti

Příprava

Přemýšlíte, co si dáte k odpolední kávičce? Mám pro vás recept na hruškový koláč, který je navíc bez lepku a laktózy.

Necháme povolit kokosový olej. Mandle, semínka a kokos nasekáme a promícháme s tukem, proteinem a sirupem. Dvě vrchovaté lžíce si schováme.

Směs natlačíme do formy vyložené pečícím papírem. Dáme do chladu.

Hrušky pokrájíme a nameleme v sekáčku s proteinem. Jablíčko nakrájíme na jemno a vmícháme do směsi.

Potřeme korpus a posypeme žmolenkou. Necháme zatuhnout.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ


2017-09-13 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI