Ingredience: | |||||
zlatá lněná semínka | 100 g | čekankový sirup | 5 lžic | mandle | 100 g |
kokosový olej | 1 lžíce | lněná semínka | 100 g | ořechový protein (nemusí být) | 1 odměrka |
kokos | 50 g | zralé hrušky | 2 ks | jablko | 1 ks |
čekankový sirup | dle chuti | protein | 1 odměrka | skořice | dle chuti |
Přemýšlíte, co si dáte k odpolední kávičce? Mám pro vás recept na hruškový koláč, který je navíc bez lepku a laktózy.
Necháme povolit kokosový olej. Mandle, semínka a kokos nasekáme a promícháme s tukem, proteinem a sirupem. Dvě vrchovaté lžíce si schováme.
Směs natlačíme do formy vyložené pečícím papírem. Dáme do chladu.
Hrušky pokrájíme a nameleme v sekáčku s proteinem. Jablíčko nakrájíme na jemno a vmícháme do směsi.
Potřeme korpus a posypeme žmolenkou. Necháme zatuhnout.
Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI