Korpus: | |||||
vejce | 2 ks | šlehačka na šlehání | 1 ks | rýžová mouka | 100 g |
kokos | 200 g | rozpuštěné máslo | 50 g | suchralóza | dle chuti |
vanilka | špetka | citronová kůra | trošku | domácí nakládané meruňky | dle potřeby |
Krém: | |||||
smetana ke šlahání | 150 ml | máslo | 60 g |
Pro dietářky, co se bojí másla a tuků. Není nad to si udělat krému víc a pak ho potají ujídat prstem (smích).
Předehřejeme si troubu na 200 stupňů. Ingredience na koláč vyšleháme (krom meruněk) a nalijeme do formy vyložené pečícím papírem. Poházíme meruňkami a pečeme cca 45 minutek.
Krém vyšleháme na vysoké otáčky, protože pak je nádherně nadýchaný a není vůbec těžký.
Dozdobila jsem jedlými květinami z květinářství.
Krém nesladím, protože miluji tu chuť "tuku" ve spojení s příjemně sladkým korpuskem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI