Panna cotta s ovocem zpět

Ingredience:
vyzrálé plody kaki650 g (3 ks)vyzrálé banány450 g (3 ks)33% smetana ke šlahání210 g
sypká želatina na vaječnou tlačenku20 grozpustné kakao (nemusí být)3 lžícešlehačka dle chuti
toping s příchutí čokolády dle chutiovoce dle chuti
vyzrálé plody kaki 650 g (3 ks), vyzrálé banány 450 g (3 ks), 33% smetana ke šlahání 210 g, sypká želatina na vaječnou tlačenku 20 g, rozpustné kakao (nemusí být) 3 lžíce, šlehačka dle chuti, toping s příchutí čokolády dle chuti, ovoce dle chuti

Příprava

Rádi mlsáte, ale neradi pečete? Netrapte se a připravte rychlou smetanovou dobrotu.

Smetanu zahřejeme. Do teplé smetany (na udržení prstu) vmícháme kakao, nasypeme želatinu, promícháme a necháme 10 minut nabobtnat.

Do hlubší mísy nakrájíme oloupané kaki a banány a ponorným mixérem je rozmixujeme na kaši.

Do rozmixovaného ovoce přidáme smetanu s želatinou a vše ještě jednou důkladně rozmixujeme.

Poté nalijeme do vhodných formiček a necháme v lednici 4 - 6 hodin ztuhnout. Můžeme nechat i přes noc.

2017-01-19 Dezerty

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyostatní
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI