Ingredience: | |||||
Ghítela | 2 lžíce | pohanková mouka | 120 g | vejce | 2 ks |
kypřící prášek Bio Amylon | 1 lžička | datlový sirup | 2 lžíce | mletý mák | 1 a 1/2 lžíce |
mandlové mléko Provamel | 200 ml |
Do vafliček jsme se zamilovali a Ghítela v tom jede s nimi. Ghítela se stala surovinou číslo jedna, má jedinou chybu, není bezedná.
Vyšleháme vejce společně s mákem, přidáme Ghítelu, prosetou mouku s kypřícím práškem, datlový sirup, vyšleháme a postupně přiléváme mandlové mléko, pořádně vyšleháme. Těsto nalijeme do vaflovače a pečeme přibližně 3 minuty, záleží na vaflovači.
Z uvedeného množství surovin připravíte 13 vaflí.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI