Pohankovo-kokosový sen s karobem, kousky čokolády a Ghítelou zpět

Ingredience:
pohankové vločky50 gGhítela1 lžíceLifefood čokoláda 80% dle potřeby
nastrouhaný kokos20 gkarob3 lžícekokosové mléko Provamel100 ml
mandlové mléko Provamel200 mlagáve sirup dle chuti
pohankové vločky 50 g, Ghítela 1 lžíce, Lifefood čokoláda 80% dle potřeby, nastrouhaný kokos 20 g, karob 3 lžíce, kokosové mléko Provamel 100 ml, mandlové mléko Provamel 200 ml, agáve sirup dle chuti

Příprava

Když mám chuť na něco dobrého, sázím na pohankový dezert s čokoládou a v kombinaci s Ghítelou je to prostě vražedná kombinace.

Kokos si nasypeme do mixéru, přilijeme kokosové mléko, přidáme agáve sirup a rozmixujeme. Do hrnce si nasypeme pohankové vločky, které zalijeme mandlovým mlékem, přidáme karob, Ghítelu a krátce prohřejeme, rozmixujeme. 
Na dno sklenice dáme kokosovou směs a na ni tmavou pohankovou směs s ghítelou. Ozdobíme kokosem a nastrouhanou čokoládou.

Kdo má rád sladké, může si tmavou směs navíc přisladit. Co se týče použití rostlinného mléka, vše je závislé na požadované konzistenci, doporučuji mléko přidávat postupně, aby směs nebyla příliš řídká.

2016-02-16 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI