Ingredience: | |||||
cukr | 300 g | čerstvé vaječné bílky | 150 g |
Tuto kuchařku ovšem jen můžete získat dovozem z Anglie, takže jestli máte někoho kdo pofrčí do Anglie, tak ji může dovézt, jako třeba v mém případě. Cena nebude už tak velká jako při jejím vydání, teď ji seženete v rozpětí 5 až 10 liber. Pokud tuto možnost nemáte, tak můžete využít eshop Bookshop.cz, který se specializuje na dovoz knih z Anglie. Tolik k předmluvě receptu, pojďme se na to vrhnout.
Meringue Girls tvoří Alex Hoffler a Stacy O´Gorman, které svými výtvory poškádlí nejednu chuťovou buňku. Vydali také svou kuchařku „Meringue Girls Cookbook“ plnou receptů na sněhové výtvory.
Tuto kuchařku ovšem jen můžete získat dovozem z Anglie, takže jestli máte někoho kdo pofrčí do Anglie, tak ji může dovézt, jako třeba v mém případě. Cena nebude už tak velká jako při jejím vydání, teď ji seženete v rozpětí 5 až 10 liber. Pokud tuto možnost nemáte, tak můžete využít eshop Bookshop.cz, který se specializuje na dovoz knih z Anglie. Tolik k předmluvě receptu, pojďme se na to vrhnout.
1. Jako první si rozehřejte troubu na 200°C . Doporučuji použít teploměr do trouby, protože každá trouba je jiná a tak některá může na zvolenou teplotu topit více, některá méně. A tak se bez teploměru v troubě neobejdu. Jakmile budete mít troubu rozehřátou na uvedené stupně, rovnoměrně vysypte cukr na plech vyložený pečícím papírem a vložte do rouby na 5 až 7 minut.
Obarvení: Doporučuji použít kvalitní potravinářské barvivo. Nejlépe použijte tekuté, ale pokud máte gelové barvy, můžete jej rozmíchat s trochou kvalitní vodky. Vodu nepoužívejte.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI