Rybízové mlsání zpět

Ingredience:
kuličky červeného rybízu400 mlrybízová marmeláda200 mlkysaná smetana200 g
sypká želatina15 gvoda50 mltekutý med4 lžíce
malé silikonové formičky11 ks
kuličky červeného rybízu 400 ml, rybízová marmeláda 200 ml, kysaná smetana 200 g, sypká želatina 15 g, voda 50 ml, tekutý med 4 lžíce, malé silikonové formičky 11 ks

Příprava

Už máte udělanou rybízovou marmeládu a zbylo vám ještě trochu pěkně zralého rybízu? Jestli ano, tento recept je přímo pro Vás.

Do hrnce dáme 50ml vody, marmeládu a slabým varem za stálého míchání uvedeme marmeládu do tekutého stavu.
Horkou směs odstavíme ze sporáku, vsypeme želatinu a pořádně promícháme.
Po 10minutách šlehačem prošleháme, přidáme smetanu, med a vyšleháme do hladké hmoty. Na závěr vařečkou vmícháme kuličky rybízu a pomocí lžíce naplníme silikonové formičky. 
Dáme do lednice dobře vychladit. Po vychlazení můžeme dát část i do mrazáku.

2017-07-20 Dezerty

Autor:

Počet porcí
11
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI