Rýžovo-kokosový dezert s mandarinkovou šťávou a jablíčkem zpět

Ingredience:
mléčná rýže Bio-nebio50 grýžovo-kokosové mléko Provamel100 mlklementinky - šťávu z nich3 ks
jablko1 ksbanán1 ksčokoláda na ozdobení
mléčná rýže Bio-nebio 50 g, rýžovo-kokosové mléko Provamel 100 ml, klementinky - šťávu z nich 3 ks, jablko 1 ks, banán 1 ks, čokoláda na ozdobení

Příprava

Mandarinky, mandarinky a zas mandarinky, to je tak když dva nakupují a nedohodnou se. Otázku co s nimi se mi podařilo vyřešit a znáte určitě všichni ten pocit, když vás honí mlsná. No tak já ji zahnala tímto dezertem. Je to lahůdka, kterou si určitě zopakuji.

Kulatozrnnou rýži propláchneme, dáme vařit.
Po uvaření rýži propláchneme ve studené vodě, zbaví se lepkavosti a rozmixujeme ji s rostlinným mlékem, šťávou z odšťaveněných mandarinky a nastrouhaným jablíčkem.
Z banánů si vyšleháme pěnu, kterou dezert ozdobíme společně s vegan Vivani hot chocolate.

2016-01-21 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI