Šmakounovy pralinky zpět

Ingredience:
šmakounův krém150 gcelozrnné / bezlepkové piškoty50 ghořká čokoláda tabulka
lískové oříšky hrstka
šmakounův krém 150 g, celozrnné / bezlepkové piškoty 50 g, hořká čokoláda tabulka, lískové oříšky hrstka

Příprava

Takové malé okouzlující cukroví ze Šmakouna, které potěší za přítomnosti bezlepkových piškotů i celiaky. Komu se tento recept líbí, má jedno zdravé vánoční cukroví do pořadníku.

Piškoty rozemelene na jemno, promícháme s krémem a necháme 1hod odpočinout (přikryté).
Poté vytvarujeme kuličky, zabalíme a necháme přes noc nebo alespoň pár hodin vychladit a ztuhnout v lednici.
Poté už jen stačí obalit v rozpuštěné hořké čokoládě a obalit v oříšcích.
Můžeme celé nebo třeba jen půlku, ale do čokolády bych namočila celé, aby byly kuličky kompaktní.
Z této várky jsem udělala cca 20ks a s prominutím se "sežraly" na posezení.

Doboru chuť!

2014-11-14 Dezerty

Autor:

Počet porcí
20
 porcí
Typ jídladezerty
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostvánoce
Čas přípravyvíce jak 90 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI