Třešňovo-hrušková bublanina zpět

Ingredience:
vejce6 kstřtinový cukr300 golej150 ml
mléko150 mlpolohrubá mouka430 gvanilkový cukr1 ks
vanilkový extrakt2 lžičkyprášek do pečiva1 ksskořice špetka
kůra z limetky nebo citronu dle chutitřešně dle potřebyhrušky dle potřeby
vejce 6 ks, třtinový cukr 300 g, olej 150 ml, mléko 150 ml, polohrubá mouka 430 g, vanilkový cukr 1 ks, vanilkový extrakt 2 lžičky, prášek do pečiva 1 ks, skořice špetka, kůra z limetky nebo citronu dle chuti, třešně dle potřeby, hrušky dle potřeby

Příprava

Všude mraky českejch jahod, třešní a vlastně veškerýho ovoce. Většinu sníte jen tak a z toho, co vám zbyde, můžete udělat parádní bublaninu! Třeba tu mojí – z hrušek, třešní a limetový kůry.

Troubu si rozpálíme na 180°C.
Vejce s cukrem, nastrouhanou kůrou z limety a vanilkovým cukrem, vyšleháme do hustý pěny. Je dobrý to neodfláknout, čim dýl šleháte, tim nadejchanější bublanina bude!
Pak postupně přimícháváme olej, mléko, skořici, vanilkovej extrakt a mouku s kypřícím práškem.
Hotovo. Těsto vlijeme na máslem vymazanej plech, vysypanej moukou nebo třeba kokosem, poklademe hustě ovocem a pečeme do růžova. Celkem sranda příprava na to, jaká dobrota z toho vzejde.

2016-07-07 Dezerty

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI