Korpus: | |||||
arašídová mouka | 250 g | žitná tmavá mouka | 100 g | slunečnicová semínka | 100 g |
máslo | 150 g | cukr (březový) | 100 g | nastrouhaná citronová kůra | dle chuti |
Náplň: | |||||
tučný tvaroh | 250 g | podmáslí | 100 ml | skyr | 200 g |
vejce | 1 ks | cukr (březový) | 50 g | lesní ovoce | dle chuti |
Arašídový korpus, žádný přidaný cukr a chutná jako Horalka.
Úžasný koláč, kde jsem poprvé použila arašídovou mouku a jsem nadšená! Lesní ovoce miluju a mám neustále zásobu v mrazáku. Navíc je extra rychlý.
Všechny suroviny na korpus propracujeme v kompaktní těsto a 2/3 natlačíme do formy vyložené pečícím papírem.
Předehřejeme troubu na 180 stupňů.
Suroviny na náplň (kromě ovoce) promícháme a nalijeme na korpus. Posypeme ovocem a zbytkem těsta.
Pečeme cca 40 minut dozlatova.
Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI