Tvarohový koláč s mangem zpět

Ingredience (forma 26cm):
žloutkové věnečky2 balenímáslo130 gtučný tvaroh2 balení (500g)
vejce3 ksbio kukuřičný škrob2 lžícepalmový cukru (nebo třtinový)70 g
vanilkový cukr2 ksplátky manga (Lidl) nebo jiného ovoce dle potřeby
žloutkové věnečky 2 balení, máslo 130 g, tučný tvaroh 2 balení (500g), vejce 3 ks, bio kukuřičný škrob 2 lžíce, palmový cukru (nebo třtinový) 70 g, vanilkový cukr 2 ks, plátky manga (Lidl) nebo jiného ovoce dle potřeby

Příprava

Je to vlastně něco mezi koláčem, cheesecakem a tvarožníkem. A teď si vyberte (smích). Každopádně je to velká dobrota, kterou  jsme s dcerkou vyráběly pro tatínka k svátku.

Sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem. Formu si vyložíme pečícím papírem a těsto řádně upěchujeme pomocí lžíce nebo dna skleničky. Dáme předpéct na 10 minut do trouby, rozehřáté na 160 stupňů. Mezitím si připravíme náplň. Tvarohy promixujeme s oběma cukry a postupně přidáváme i jednotlivá vejce. Když je cukr rozpuštěný, přisypeme ještě kukuřičný škrob. Směs nalijeme na předpečený korpus a opatrně poklademe plátky manga. Pečeme na 160 stupňů ještě dalších 40 minut. Necháme ve formě zchladnout a poté ještě dáme vychladit do lednice.

2018-02-02 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI