Ingredience (forma 26cm): | |||||
žloutkové věnečky | 2 balení | máslo | 130 g | tučný tvaroh | 2 balení (500g) |
vejce | 3 ks | bio kukuřičný škrob | 2 lžíce | palmový cukru (nebo třtinový) | 70 g |
vanilkový cukr | 2 ks | plátky manga (Lidl) nebo jiného ovoce | dle potřeby |
Je to vlastně něco mezi koláčem, cheesecakem a tvarožníkem. A teď si vyberte (smích). Každopádně je to velká dobrota, kterou jsme s dcerkou vyráběly pro tatínka k svátku.
Sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem. Formu si vyložíme pečícím papírem a těsto řádně upěchujeme pomocí lžíce nebo dna skleničky. Dáme předpéct na 10 minut do trouby, rozehřáté na 160 stupňů. Mezitím si připravíme náplň. Tvarohy promixujeme s oběma cukry a postupně přidáváme i jednotlivá vejce. Když je cukr rozpuštěný, přisypeme ještě kukuřičný škrob. Směs nalijeme na předpečený korpus a opatrně poklademe plátky manga. Pečeme na 160 stupňů ještě dalších 40 minut. Necháme ve formě zchladnout a poté ještě dáme vychladit do lednice.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI