Korpus základ 1. vrstva: | |||||
tvaroh (bez laktózy) | 500 g | mléko (rostlinné) | 150 ml | protein (nemusí být) | 50 g |
kukuřičná mouka | 50 g | vejce | 2 ks | sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
Korpus základ 2. vrstva: | |||||
tvaroh | 250 g | maliny | 100 g | protein | 50 g |
vejce | 2 ks | sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti | ||
Ozdoba: | |||||
domácí malinová zavařenina | dle chuti | tvaroh (bez laktózy) | 250 g | proteinový pudink | dle chuti |
Šmakoun krém pomerančový + 150g tvarohu | 1 balení |
Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpusy každý zvlášť dáme do mísy a vyšleháme.
Světlý korpus dáme do dortové formy a pečeme cca 15 minut a poté potřeme malinovým.
Pečeme cca 45 minut.
Vyšleháme si krémy.
Vychladlý korpus rozřízneme a potřeme krémem ze Šmakouna a tvarohu a malinovou zavařeninou a zvrchu potřeme proteinovým krémem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI