Zákusek pro princezny zpět

Korpus základ 1. vrstva:
tvaroh (bez laktózy)500 gmléko (rostlinné)100 mlprotein (nemusí být)50 g
mandlová mouka100 gvejce2 kssladidlo (čekankový sirup) dle chuti
Korpus základ 2. vrstva:
tvaroh (bez laktózy)250 gmaliny150 gprotein (jahoda s vanilkou)50 g
vejce2 kssladidlo (čekankový sirup) dle chuti
Ozdoba:
tvaroh (bez laktózy)250 gproteinový pudink dle chutiŠmakoun krém pomerančový + 150 g tvarohu dle chuti
tvaroh (bez laktózy) 500 g, mléko (rostlinné) 100 ml, protein (nemusí být) 50 g, mandlová mouka 100 g, vejce 2 ks, sladidlo (čekankový sirup) dle chuti, tvaroh (bez laktózy) 250 g, maliny 150 g, protein (jahoda s vanilkou) 50 g, vejce 2 ks, sladidlo (čekankový sirup) dle chuti, tvaroh (bez laktózy) 250 g, proteinový pudink dle chuti, Šmakoun krém pomerančový + 150 g tvarohu dle chuti

Příprava

Dvě vrstvy, jedno pečení. Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpusy každý zvlášť dáme do mísy a vyšleháme. 

Světlý korpus dáme do dortové formy a pečeme cca 15 minut a poté potřeme malinovým.

Pečeme cca 45 minut.

Poté si vyšleháme krémy.

Vychladlý korpus rozřízneme a potřeme krémem ze Šmakouna a tvarohu a malinovou zavařeninou a zvrchu potřeme proteinovým krémem.

2017-08-16 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI