Korpus základ 1. vrstva: | |||||
tvaroh (bez laktózy) | 500 g | mléko (rostlinné) | 100 ml | protein (nemusí být) | 50 g |
mandlová mouka | 100 g | vejce | 2 ks | sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
Korpus základ 2. vrstva: | |||||
tvaroh (bez laktózy) | 250 g | maliny | 150 g | protein (jahoda s vanilkou) | 50 g |
vejce | 2 ks | sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti | ||
Ozdoba: | |||||
tvaroh (bez laktózy) | 250 g | proteinový pudink | dle chuti | Šmakoun krém pomerančový + 150 g tvarohu | dle chuti |
Dvě vrstvy, jedno pečení. Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpusy každý zvlášť dáme do mísy a vyšleháme.
Světlý korpus dáme do dortové formy a pečeme cca 15 minut a poté potřeme malinovým.
Pečeme cca 45 minut.
Poté si vyšleháme krémy.
Vychladlý korpus rozřízneme a potřeme krémem ze Šmakouna a tvarohu a malinovou zavařeninou a zvrchu potřeme proteinovým krémem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI